Spring til indholdet

JOSVA

Aarhusianske JOSVA bevæger sig mellem r’n’b og hiphop, når han ruller et laid-back kosmos ud af reflekterede tekster og et atmosfærisk lydbillede.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke JOSVA hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for JOSVA
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

JOSVA er selvgjort og selvsmurt, og hjulene ruller allerede med fart mod den danske livescene. Med flere singleudgivelser er JOSVA i færd med at opbygge et navn, som rammer hovedkulds ind på en eftertænksom vej mod voksenliv i kombination med nattens rus og morgendagens tågede ramthed. JOSVA har, udover sit virke som artist, allerede produceret sange for navne som TopGunn, Omar, Nella, PAY og Artigeardit. På livefronten har han spillet support for L.O.C. og ligeledes for Artigeardit.

Aarhusianske JOSVA bevæger sig mellem r’n’b og hiphop, når han ruller et laid-back kosmos ud af reflekterede tekster og et atmosfærisk lydbillede. Han har allerede fingrene dybt begravet i musikkens muld, og nu er han er for alvor klar til at breake sin egen lyd på tværs af airplay, streams, de danske livescener, din weekend og hverdag. Hold godt øje!

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for JOSVA.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book JOSVA hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på JOSVA

Send os en uforpligtende forespørgsel på JOSVA og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?