Spring til indholdet

Julias Moon

En fantomkarriere blev skabt, da Julias Moon ramte sfæren med sange som ’Palace’ og ’Lipstick Lies’. De bragede ind på hitlisterne, ind i danskernes pophjerter, med millioner af streams, med massive radiohits og med udsolgte koncerter landet over. Duoen leverer dansetrips fra et kunstnerisk ståsted med fokus på fyldige produktioner og pulserende liveoplevelser.

Send forespørgsel Se turplan for Julias Moon

Derfor skal du booke Julias Moon hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Julias Moon
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Julias Moon Send forespørgsel

Nu er et af 10’ernes største gennembrud på den danske musikscene endelig tilbage, med kurs mod horisonten. Tempoet er højt, poptonen intakt, mens duoens særegne elektroniske udtryk er modnet og fokuseret. Drømmene og ambitionerne er for de to musikere stadig tårnhøje.

Debutsinglen, ’Bay’, blev i 2013 P3’s Uundgåelige. Siden fulgte det helt store gennembrud på dansk radio med 2 x Platin-hittet ’Lipstick Lies’ som indtog Airplay Chartens førsteplads i flere uger. Tredjesinglen ’Palace’ blev et massivt radiohit og tilførte mere Platin til samlingen. Ligeledes gik debut-EP’en ’Fake ID Heartbreak’ #1 på den danske hitliste – og den er nu også certificeret platin. Bare i Danmark er Julias Moons sange streamet mere end 20 millioner gange. Duoen har opnået flere prisnomineringer, herunder to DMA-statuetter og på livefronten har de optrådt på landets største festivaler og scener.

En fantomkarriere blev skabt, da Julias Moon ramte sfæren. De bragede ind på hitlisterne, ind i danskernes pophjerter, med millioner af streams, med massive radiohits og med udsolgte koncerter landet over. Duoen leverer dansetrips fra et kunstnerisk ståsted med fokus på fyldige produktioner og pulserende liveoplevelser. Med andre ord: Julias Moon er dét lift, man rigtig gerne vil hoppe med på.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Julias Moon.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Julias Moon hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Julias Moon

Send os en uforpligtende forespørgsel på Julias Moon og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Julias Moon - Store Vega 2021

Den genopståede duo har fornyligt udsendt singlen ”Drive” og er klar til at kickstarte popfesten i VEGA. Tempoet er højt, poptonen intakt, mens duoens særegne, elektroniske udtryk er modnet og fokuseret.

  1. Julias Moon - Store Vega 2021
    Lørdag d. 29. maj 2021 kl. 20:00 Lørdag d. 29. maj 2021
    Store VEGA
    København Denmark