Spring til indholdet

jung

jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik.

Send forespørgsel Se tourplan for jung

Derfor skal du booke jung hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for jung
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for jung Send forespørgsel

Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”.

Sådan lyder ordene fra den danske indiepop-trio jung, der, på rekordtid, har indtaget den danske musikscene. I september 2019 udgav jung sin anden single ”Hun Kommer Tilbage”, der gik ind som ”P3’s uundgåelige”, mens P4 lagde sangen direkte i A-rotation. Kort efter annoncerede bandet sin debutkoncert på Hotel Cecil, der gik udsolgt på kun 24 timer. Efterfølgende udnævner Gaffa “Jeg Skal Nok Vente” til en af årets bedste popsange i 2019.

Uimodståelige eksistentielle popsange, der handler om kærlighed og det modsatte, om at være oppe og nede eller måske blot om at være præcis, der hvor de tre medlemmer er: I slutningen af tyverne, hvor verden endnu er fuldstændig åben, men virkeligheden også har meldt sin ankomst. Bandet fortæller selv:

”Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står overfor. Vi håber (beskedent), at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lyd-univers. ”

’Blitz’ kunne stå som en passende overskrift på ikke mindst det seneste år i jungs karriere. Bandet er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden rigtig spændende ud. Den danske trio skal i 2020 på en længere turné med udsolgte koncerter samt besøg på diverse festivaler sommeren over.

Copenhagen MusicOfficielt booking bureau for jung.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book jung hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på jung

Send os en uforpligtende forespørgsel på jung og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?