Spring til indholdet

Karl William

Karl William

Den danske sanger og sangskriver Karl William har siden starten af 10’erne imponeret med sin fængende pop og ærlige tekster om livet og ikke mindst den altoverskyggende kærlighed, der forblænder i sin tilstedeværelse og larmer i sit fravær. Med hits som “Om Igen”, “Samme Vej” (med Burhan G), “Forfra” og “Blind Igen” har den aarhusianske kunstner, som i sin tid slog rødder som en del af kollektivet Hukaos, markeret sig som en unik stemme i det danske musiklandskab. Med to fuldlængde album og tre EP’er i bagagen har han sunget og skrevet sig ind i hjerterne på sine mange fans, ligesom han i 2017 slog sin karakteristiske lyd fast på TV med sine nyfortolkninger i musikprogrammet ‘Toppen af Poppen’.

I slutningen af 2019 udgav han EP’en ‘Karlo’ – en samling mere organiske numre, som blev inspiration til en succesfuld akustisk turné rundt i landet. Efterspørgslen på de intime koncerter blev så stor, at han kunne fylde hele fire aftener på det københavnske spillested Hotel Cecil ud med det mangfoldige publikum, hans musik gennem tiden har tiltrukket, og som han også har præsenteret musik for på festivaler som Smukfest, Musik i Lejet og Roskilde Festival.

Karl William nyder at lave musik som aldrig før, så hans mange fans kan se frem til mange flere lyriske perler fra den åbensindede og eftertænksomme sangskriver i fremtiden.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Karl William