Spring til indholdet

Karl William

Karl William befinder sig både grounded i den jyske muld og blandt de største artister på den danske musikhimmel. Det er en symbiose af lyriske perler som rammer dig, når det unge artist leverer vellyd og lækre produktioner.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Karl William hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Karl William
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Han vandt indpas på det danske musiklandskab tilbage i 2010, da han diskede op med en helt ny lyd til folk og fæ. Med ydmyghed, musikalsk fingerspitzgefühl og alvorlig god stil er han dygtig bannerfører for en helt ny lyd på den danske musikscene.

Den aarhusianske frontløber slog initialt sine rødder i musikkollektivet Hukaos, og markerede sig som soloartist med musikalske delikatesser såsom ‘Om Igen’, ‘Samme Vej’, ‘Forfra’ og ‘Blind Igen’. I 2016 modtog han en af dansk musiks største hædersbevisninger, P3 Prisen, og i 2017 slog han sin karakteristiske lyd fast på TV med flotte nyfortolkninger i musikprogrammet ‘Toppen af Poppen’.

Følsomme fraseringer, lyriske perler og mellow beats er en del af den eksklusive pakke, når Karl William inviterer dig ind i sit unikke og tilbagelænede lydunivers.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Karl William

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Karl William hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Karl William

Send os en uforpligtende forespørgsel på Karl William og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?