Fem aftener, fem koncerter, fem fester med Kesi

Del:
Tilbage i 2011 skete der et eller andet på Nørrebro. Dybt nede i undergrunden rumsterede rapgruppen B.O.C. med deres danske blanding af grime, stenbro-rap og...

Tilbage i 2011 skete der et eller andet på Nørrebro. Dybt nede i undergrunden rumsterede rapgruppen B.O.C. med deres danske blanding af grime, stenbro-rap og med en fintfølende sang for ørehængere. Ambitionerne var store, og selvtilliden fejlede ikke noget: “Der er ingen, der er bedre end mig“, rapper Kesi bl.a. på en af gruppens første singler, ‘Byen Sover’ fra 2010. Her otte år senere, må vi nok erkende, at den unge nørrebro-rapper havde fat i noget.

 

Siden gennembrudshittet “Søvnløs” fra 2014, har Kesi leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, “Følelsen” og senest “Kom Over”, har Kesi i dag markeret sig som en af landets største og mest eftertragtede artister.

 

I dag annoncerer Kesi fem unikke koncerter på Hotel Cecil i hjertet af København. Præcis hvad der sker på de fem aftener, er endnu ikke offentliggjort, men om koncerterne fortæller Kesi selv: “Det bliver en ny fest hver dag. Alt kan ske… Jeg glæder mig til at feste med jer”.

 

Vi glæder os mindst ligeså meget!