Kesi

Kesi kickstartede festen for 35.000 mennesker på Grøn i Aarhus

Del:
“Folk skal have det med mig som med Nik & Jay”. Sådan lyder ordene fra den 26-årige regent af dansksproget Urban-musik, Oliver Kesi, og efter...

“Folk skal have det med mig som med Nik & Jay”. Sådan lyder ordene fra den 26-årige regent af dansksproget Urban-musik, Oliver Kesi, og efter alt at dømme, er den unge rapper godt på vej.

Det bevidste han blandt andet i weekenden på årets Grøn koncert i Aarhus, hvor det lykkedes hitmageren bag “Mamacita”, “Rica” og “Kom Over” at samle mere end 35.000 feststemte fans til en kæmpe folkefest, hvor langt de fleste skrålede med fra start til slut. I et hitspækket powershow på 45 minutter, springfyldt af energi, overskud og determination, overbeviste Kesi selv de største kritikere om sin berettigelse på landets allerstørste scener.

Kesi fortæller selv: “Jeg vil gerne skabe en eller anden følelse for folk, og det er den følelse, som jeg gerne vil blive ved med at kunne give. Et minde eller en følelse, som de husker tilbage på om ti år.” Meget tyder på, at koncerten i Aarhus skabte netop den følelse for rigtig mange mennesker. Døm selv i videoen her.

læs mere om Kesi her