Kesi, foto: Thomas Rasmussen

“Kesi var en eminent performer i Store Vega” – Soundvenue

Del:
Sådan lød konklusionen på Soudvenue’s femstjernede anmeldelse af Kesis udsolgte koncert i Vega torsdag aften. Til trods for sin unge alder, har Kesi siddet tungt...

Sådan lød konklusionen på Soudvenue’s femstjernede anmeldelse af Kesis udsolgte koncert i Vega torsdag aften.

Til trods for sin unge alder, har Kesi siddet tungt på den danske hip-hop scene siden 2011. Særligt efter kæmpehittet “Søvnløs” i 2014, der positionerede Nørrebrorapperen som et af de meste lovende nye navne indenfor dansk hip hop. En profeti, der skulle vise sig at holde stik. Siden ”Søvnløs” har han nemlig leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, ”Følelsen”, “Su Casa” og “BDK” feat. Gilli, har han markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

Med hans jævne flow af ny musik fra øverste hylde, er det i løbet af de sidste par år blevet til et hav af hits som tilsammen har streamet mere end 80 millioner gange på Spotify, og er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover hitlisterne. Det seneste år har budt på en lang række udsolgte koncerter for Kesi. Seneste koncert i Vega i går aftes, som er del af Kesis omfattende Danmarksturné, der forsætter denne weekend med koncerter på Gimle i Roskilde og Train i Aarhus. Med nogle af de mest energifyldte hiphopshows hertillands, tegner fremtiden kun til at blive endnu større for den unge rapper.

Kesi fortæller selv: “Jeg vil gerne skabe en eller anden følelse for folk, og det er den følelse, som jeg gerne vil blive ved med at kunne give. Et minde eller en følelse, som de husker tilbage på om ti år.” 

Læs mere om Kesi her

Foto: Thomas Rasmussen