Spring til indholdet

Kongsted

En disciplineret adrenalinjunkie, kaldes han. Kongsted er en af landets mest velrenommerede DJ’s og producere, og med et knivskarpt bagkatalog trækker han 50 millioner streams med sig, når han serverer bastung eufoni.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Kongsted hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Kongsted
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Bag det borgerlige navn, Andreas Kongsted, gemmer der sig tunes som har ramt klubber og festivaler verden over. Han sprængte lydmuren itu med monsterhits som ‘Chuck Norris’ og ‘Whine Dat’, og lige siden har han cementeret sig som bassens mester, festens katalysator, en disciplineret adrenalinjunkie. Kongsted leverer klubmusik på den fede måde, når han skaber fest og virak i fuldt flor – både gennem airplay, streaming og ikke mindst til sine højspændte liveshows, som efterlader en velment musikalsk lussing på din kind, og din krop i kog.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Kongsted

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Kongsted hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Kongsted

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kongsted og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?