kwamie liv

Kwamie Liv leverer musikalsk sanselighed og balsam for sjælen

Del:
Til efteråret gæster Kwamie Liv fem spillesteder med hendes betagende stemme og de rørende sange, der kendetegner hendes toneangivende musikalitet og popularitet hos danskerne. ‘Kwamie...
Til efteråret gæster Kwamie Liv fem spillesteder med hendes betagende stemme og de rørende sange, der kendetegner hendes toneangivende musikalitet og popularitet hos danskerne.
‘Kwamie Liv leverer fløjlsblød og cool noir,’ har GAFFA tidligere cementeret – og her har de fat i noget helt rigtigt. Det lyriske univers bevæger sig omkring bredtfavnende matters of the heart, hvilket i stor stil komplimenteres af fyldige og vitale produktioner.
Da Kwamie Liv i 2014 debuterede med EP’en ‘Lost In The Girl’, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd, slumrende skarphed, natslige toner, som buldrer sagte i en ellers stormende nutid. I 2019 banede hun desuden direkte vej til danskernes hjerter med sin medvirken i Toppen af Poppen. Igen i år er hun aktuel i det helt særlige, 10-års jubilæumssæson, hvor hun fortolker sange med sin fængende Kwamie-vibe, sammen med nogle af Danmarks største artister.
Kwamie Livs musik har været i massiv rotation i fransk og engelsk radio, og ligeledes vækker hun opmærksomhed i anmelderland i både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne.
Se tourplanen for hendes efterårsturné her.