Spring til indholdet

Kwamie Liv

Musikalsk sanselighed er balsam for sjælen, og netop det formår den dansk-zambiske sangerinde at levere som en lysende detalje på den danske musikhimmel.

Send forespørgsel Se tourplan for Kwamie Liv

Derfor skal du booke Kwamie Liv hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Kwamie Liv
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Kwamie Liv Send forespørgsel

‘Kwamie Liv leverer fløjlsblød og cool noir,’ har GAFFA tidligere cementeret – og her har de fat i noget helt rigtigt. Det lyriske univers bevæger sig omkring bredtfavnende matters of the heart, hvilket i stor stil komplimenteres af fyldige og vitale produktioner.

Da Kwamie Liv i 2014 debuterede med EP’en ‘Lost In The Girl’, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd, slumrende skarphed, natslige toner, som buldrer sagte i en ellers stormende nutid. I 2019 banede hun desuden direkte vej til danskernes hjerter med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun fortolkede kendte sange med sin fængende Kwamie-vibe.

Kwamie Livs musik har været i massiv rotation i fransk og engelsk radio, og ligeledes vækker hun anmelderland i både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Kwamie Liv.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Kwamie Liv hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Kwamie Liv

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kwamie Liv og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?