Spring til indholdet

L.I.G.A

L.I.G.A bringer tårnhøjt humør til bordet. Når Nicky Russells eksplosive vokal møder Ihan Haydars mesterlige trommer, er festen allerede begyndt at rulle.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke L.I.G.A hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for L.I.G.A
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Med eminente spor af både, pop, soul, rock og funk tillader L.I.G.A at udfolde sig på verdens musikalske legeplads – en kombination, som tilføjer rygvind til duoens altid eksplosive humørbombe-energi. L.I.G.A har det sjovt, og dét kan du mærke, når de vælter scenen og spreder festen.

L.I.G.A kom for alvor på det musikalske landkort, da de i 2014 udkom med deres selvbetitlede debutalbum, og efterfølgende bragede gennem lydmuren med en højspændt og ambitiøs musikfest, hvor energien sitrer helt ud i fingerspidserne. Det er helt gennemført, når L.I.G.A udfolder bagkataloget med antændere som ‘Skylder Dig Ik’ Noget’ og ‘Julia’.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for L.I.G.A.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book L.I.G.A hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på L.I.G.A

Send os en uforpligtende forespørgsel på L.I.G.A og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?