Lamin icekiid

Lamin x ICEKIID stryger direkte ind på Spotify hitlisten

Del:
De unge ambitiøse rappere, Lamin og ICEKIID, er værd at holde  øje med på den danske hiphop scene. Deres fælles single, “Daggerin'” er strøget direkte...

De unge ambitiøse rappere, Lamin og ICEKIID, er værd at holde  øje med på den danske hiphop scene. Deres fælles single, “Daggerin'” er strøget direkte ind på Spotify’s top 30 liste. Derudover er Copenhagen Music stolte over at byde Lamin velkommen på rosteren!

Lamin aka Lams, som kaldt af sine tætteste. Den unge rapper er efterhånden ved at være et fast inventar ny på den danske hiphop scene. Med sange som ‘Milano Step’ & ‘Tour’ gæstet af Artigeardit og KESI har Lamin, gjort sig bemærket for sin unikke lyd som flere & flere er ved at få øjnene op for. En fusion af diverse urban genre som munder ud i melodisk trap.

Som ambitiøs sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt en helt unik lyd. Den målrettede kunstner har formået at præsentere en helt ny og uprøvet genre inden for dansk musik – og derfor skal du holde skarpt øje med det unge talent.

Når ICEKIID leverer live, er det med et tårnhøjt energiniveau. Han kan varme din vinter op, og akkompagnere din sommernat med ynde – derfor skal du holde skarpt øje med det unge talent.