Kaspar Kaae

Kaspar Kaae begynder at gå på ny solo-single

Tænk hvis der findes et sted, som er bedre end der, hvor du befinder dig. Et andet sted, hvor du kan være dig selv. Vil du så kunne rejse dig, gå og lade fortid være fortid? Hvad holder dig tilbage?

Du er blevet løjet for, og det vil du blive igen og igen. Dine nærmestes beslutninger bliver til dine, og du føler, at kærlighed og frustration flyder sammen i et stort kaos. Du tror og håber igen og igen, og du vil kun det bedste, men gang på gang bryder dine forhåbninger sammen. Og du opdager, at du sidder i en mørk evighedskarrusel, og at det kun er dig selv, der kan stoppe den, ændre retning, rejse dig og begynde at gå.

Der er en ny og flerstrenget verden uden for dit indrammede og komplicerede liv, hvor de andre gør noget andet end det, som falder dig ind, og der vil du ud.

Sådan lyder Kaspar Kaaes tanker om sin nye, personlige solo-single Jeg Begyndte At Gå, der udkommer den 8. september 2017 via Playground Music Denmark.

Jeg Begyndte At Gå er en fabuleren over den transition, der findes fra det barnligt uvidende og ind i det selvbevidste voksne liv. Du har lyst til at gå – sådan set bare, at gå ud i din egen og nye verden. Men kærligheden, ansvaret, frygten, håbet og det du kommer fra, holder samtidig fast i dig.

Sangen er oprindeligt skrevet til en tv-serie, som er inspireret af Kim Fupz Aakessons novellesamling; Jeg Begyndte Sådan Set Bare At Gå, om 14 teenagere, som hver i sær oplever livet begynde, et kaotisk, smukt og frygtindgydende voksenliv.

Copenhagen Music – Officiel booker af Kaspar Kaae