Spring til indholdet

Luca Stereo

Luca Stereo er Emil Lagoni's alter ego. Han kalder sin musik for alternativ pop med hip-hop undertoner. Emil kan råbe rigtig højt og lave store fagter og fange folks opmærksomhed.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Luca Stereo hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Luca Stereo
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Luca Stereo består af de to unge drenge – Emil Lagoni (forsanger) og Jeppe Engelbrecht (producer), der i løbet af de sidste par år har skabt og forfinet deres musikalske koncept. Et koncept, der tager udgangspunkt i et fantasifuldt univers af skøre ideer og idealer – en blanding imellem R&B, pop og hip-hop – med fortællinger, der river sig løs fra virkeligheden og træder ind i en farverig og dagdrømmende verden. En verden, hvor intet er rigtigt eller forkert. Et sted, hvor dagligdagens bekymringer aftager og erstattes af en barnlig og naiv glæde. Et univers, der på samme tid er dagdrømmende, lykkeligt, trist og energisk.

Luca Stereo træder ind på den danske musikscene med en lyd og et univers, der med en legende og kompromisløs tilgang har et internationalt format og et sjældent potentiale, der tyder på, at Luca Stereo netop kan være et af de få bands, der slipper igennem nåleøjet og som uden tvivl vil være et navn, som vi kommer til at se meget mere til herhjemme.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Luca Stereo hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Luca Stereo

Send os en uforpligtende forespørgsel på Luca Stereo og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?