LG

Lukas Graham er tilbage med ny rørende single “Scars”

Del:
“De ar, vi har, fortæller historien om en kamp der har været med til at forme os hver især som mennesker. Til det bedre og...

“De ar, vi har, fortæller historien om en kamp der har været med til at forme os hver især som mennesker. Til det bedre og til det stærkere.”

Den livsbekræftende og rørende ballade, ’Scars’, er nu ude på alle streaming tjenester. Når Lukas Graham åbenhjertigt synger sin poesi ud på store pophits som ’7 Years’, ’Love Someone’ og ’Not a Damn Thing Changed’, handler det om at vise alle livets facetter – lige fra de smukkeste solstrålehistorier til livets alvor.

Det er også tilfældet på den nye single, ’Scars’, som både tolker på det lyse og det mørke. Den smukke ballade er på sin helt egen nærværende måde fortællingen om alle de ar, man pådrager sig gennem livet. Lukas Forchhammer fortæller: ”Vi har dem alle. Nogle på sjælen – dem man ikke ser. Andre fysisk – lige der foran en, som vidnesbyrd om hvad der skete. De ar, vi har, fortæller historien om en kamp der har været med til at forme os hver især som mennesker. Til det bedre og til det stærkere.”

’Scars’ følger op på sidste års udgivelser, hitsinglen ’Lie’ og Lukas Grahams første juleudgivelse, ’HERE (For Christmas)’. Med udgivelsen af ’Scars’, varmes der for alvor op til Lukas Grahams egen koncert på Refshaleøen 15. august, hvor der netop er meldt om få billetter tilbage.

Efteråret 2019 blev markeret med endnu en imponerende bedrift af det danske band, da verdenshittet ’7 Years’ rundede intet mindre end 1 milliard streams. Samtidig gik ’Love Someone’ sin sejrsgang rundtom i verden. Herhjemme løb ’Love Someone’ både med titlen som Årets Streaming Hit og Årets Danske Hit ved Danish Music Awards 2019, hvor Lukas Graham også blev kåret som Årets Danske Popnavn.

Lukas Graham har i løbet af de seneste år markeret sig, som et af landets absolutte livefavoritter og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. Senest i foråret hvor mere end 80.000 feststemte fans deltog i hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. 

Læs mere om Lukas Graham her