Lukas Graham 4

“I ønskede et navn mere end noget andet…”

Del:
I en digital ønskebrønd på Smukfest.dk har festivalgængerne kunne stemme om, hvilke kunstnere de ønsker at se på plakaten i 2019. Ønskerne er nu talt...

I en digital ønskebrønd på Smukfest.dk har festivalgængerne kunne stemme om, hvilke kunstnere de ønsker at se på plakaten i 2019. Ønskerne er nu talt op, og beskeden var krystalklar: Lukas Graham er det mest ønskede danske band til at spille på Smukfest.

Det er ikke første gang at hittrioen ligger højt på ønskelisten, men i år går ønsket i opfyldelse. For første gang siden 2012 er Lukas Graham klar til at indtage Smukfest igen, og ovenikøbet som den eneste festival denne sommer!

Allerede i 2012 var Lukas Graham et populært navn herhjemme, men alligevel er der sket utrolig meget siden dengang. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud. Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande – inkl. Top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor det nu er certificeret 10xPlatin. Med den verdensomspændende succes, opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy-nomineringer.

Bandet, som udover Lukas Forchhammer består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson, har i løbet af de seneste år markeret sig, som et af landets absolutte livefavoritter og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. Senest i foråret hvor mere end 80.000 feststemte fans deltog i hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen.

Forude venter mere musik fra den danske gruppe og nu også en eksklusiv koncert på Smukfest 2019.

Udover Lukas Graham kan du også glæde dig til at opleve disse artister i Bøgeskoven næste uge:

Reem, Medina, Kesi, Citybois, Suspekt, Hedegaard, Tobias Albert, Alexander Oscar, Benal, Emil Kruse, Skinz, Hjalmer, Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer, Iris Gold, Christopher, Saveus, Elias Boussnina, Burhan G, Gilli