Spring til indholdet

Lukas Graham

Lukas Graham

I 2012 uploadede en ung Christianit en video på YouTube, der hurtigt spredte sig som en steppebrand over internettet. Christianitten hed Lukas Forchhammer, og videoen bestod af ham, der sang en akustisk version af sangen “Better Than Yourself”, akkompagneret af vennerne Mark “Lovestick” Falgren og Magnus “Magnum” Larsson, der tilsammen udgjorde bandet Lukas Graham.

Blot få år senere havde bandet slået næsten alle salgsrekorder inden for dansk musik, og med singlen “7 Years” havde bandet markeret sig som et af verdens mest eftertragtede bands i 2016.

Siden da har de haft fuld fart på i både ind- og udland, og til trods for den store internationale efterspørgsel, er Danmark altid været yndet stop, når bandet tager på verdensomspændende tourneer.

Senest gav Lukas & Co. to eksklusive koncerter – en i Mølleparken i Aalborg foran godt 15.000 Aalborggensere, samt på et udsolgt Østerbro Stadion, med 20.000 københavnere.

Derudover headlinede bandet Northside og Tinderbox Festival samme år, hvor Lukas Graham tog både anmeldere og det dedikerede danske publikum med storm.

Copenhagen Music – Officiel booker af Lukas Graham.

Download pressekit