Spring til indholdet

Lukas Graham

Det danske verdensnavn, som slår sine rødder i Christiania og udfolder sine vinger over samtlige kontinenter. Verden er åben, når Lukas Graham leverer et sjælfuldt repertoire af førsterangs sangperler, ekstravaganza og nærvær.

Send forespørgsel Se tourplan for Lukas Graham

Derfor skal du booke Lukas Graham hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Lukas Graham
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Lukas Graham Send forespørgsel

Danmark holdt vejret, da Lukas Graham i 2011 uploadede to hjemmelavede videoer til det virtuelle univers, opførende ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’. Sammen med vennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson demonstrerede Lukas Forchhammer en helt ny og international vibe, som rev hele landet med sig. Kalenderåret skiftede til 2012, og snart havde bandet spredt sin vellyd som en voldsom steppebrand under en strålende sol.

I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder inden for dansk musik, og med singlen ‘7 Years’ har Lukas, Mark og Magnus cementeret sig som et af verdens mest eftertragtede bands. I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen for i alt 80.000 mennesker – og ligeledes lægger han i 2021 Refshaleøen ned med en eksklusiv, enestående og udsolgt koncert på dansk jord.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Lukas Graham.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Lukas Graham hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Lukas Graham

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lukas Graham og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Lukas Graham - Refshaleøen 2021

 • 1 arrangementer
 • 14. aug.-14. aug. 2021
 • Ledige billetter

Siden det internationale gennembrud i 2016, har Lukas Graham spillet på et utal af festivaler over hele verden, men ifølge Lukas selv, har han og bandet savnet at spille for det danske publikum. Kom med til Lukas Grahams eksklusive koncert på Refshaleøen i København til sommer!

 1. Lukas Graham - Refshaleøen 2021
  Lørdag d. 14. august 2021 kl. 16:00 Lørdag d. 14. august 2021
  Refshaleøen
  København Danmark