Maximillian

Maximillian på vej mod internationalt gennembrud

Del:
#1 i Asien, Dobbelt-Platin – og nå ja, Justin Bieber er fan! Maximillians ærlige, stærke popsange har fået udlandet til at spidse ører. Nu følges...

#1 i Asien, Dobbelt-Platin – og nå ja, Justin Bieber er fan! Maximillians ærlige, stærke popsange har fået udlandet til at spidse ører. Nu følges et begivenhedsrigt år op med den selvreflekterende, fængende nye single, ’I Know Better’.

Det går stærkt i den blot 20-årige unge mands liv. Den produktive musiker og sanger har udgivet hele to EP’er i løbet af det seneste år, han har en landsdækkende dansk turné på programmet dette efterår og samtidig har Maximillians single, ’Beautiful Scars’, vippet verdens største popnavne af pinden på toppen af hitlisterne i Asien.

Nu følger Maximillian op på den store succes med den selvreflekterende single, ’I Know Better’ – en sang, der opstod et ganske særligt sted: ”Det var midt om natten, jeg lå i min seng og kunne ikke sove. Det er ærlig talt ikke her mine sange normalt opstår, men det var som om hele historien begyndte at udspille sig, som en film, der blev projekteret op på loftet og væggene på mit barndomsværelse,” fortæller Maximillian om ’I Know Better’, der netop trækker på referencer til barndommen. Maximillian uddyber: ”Jeg plejede, at lukke mig inde i mig selv. Men jeg har lært, at det er godt at græde engang imellem. Bare få det hele ud – alle følelserne – og så få snakket med nogen, om det der er svært.”

Maximillian singledebuterede tilbage i 2017 og fik øjeblikkeligt udlandet, internationale labels og toneangivende tastemakers til at spidse ører. Singlen ’Beautiful Scars’ fra 2019, nærmer sig i skrivende stund 50 millioner streams på Spotify og gik tidligere på året ind som #1 på hitlisten på Filippinerne – et af Asiens største og vigtigste musikmarkeder.

Alverdens internationale stjerner måtte vige pladsen for danskeren. Selv popikonet, Justin Bieber, der også fik øjnene op for Maximillians musik, og tilføjede ’Beautiful Scars’ til sin personlige ”At Home”-playliste. ’Beautiful Scars’ har netop opnået imponerende Triple-Platin!

’I Know Better’ udkommer som en del af en international genudgivelse af ’Still Alive’-EP’en fra maj måned. Mon ikke det, ligesom tidligere, bliver med både forventning og spænding fra udlandet – og særligt også for dansk musik, som meget vel kan stå over for endnu et stort udlandseventyr med Maximillian.