Spring til indholdet

Maximillian

Den unge og charmerende Maximillian tog de sociale medier med storm, da han delte et cover af Frank Oceans "Pink + White" tilbage i 2017. Videoen blev hastigt spredt på nettets førende musiksites, og den overvældende modtagelse førte til at Maximilian i maj 2017, udgav sin første officielle single ”Higher”. Og således var en ny stjerne landet på den danske musikscene.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Maximillian hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Maximillian
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Maximillian single-debuterede i 2017 og opnåede lynhurtigt international bevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte TV-debuten på P3 Guld og mere end 10 millioner streams, mens han ovenpå et stort 2018 med både den anmelderroste koncert på Bøgescenerne på Smukfest samt DR3 dokumentaren, ’Maximillians Skyld’, trak stikket for at finde sig selv endnu mere i sin musik. Det førte til EP’en ’Ripples’ fra oktober 2019 og nu endnu en EP, når ’Still Alive’ udsendes på Copenhagen Records den 3. april.

Genren kan betegnes som moderne pop med nuancer af både R’n’B og trip hop. Tekst, musik og produktion går for alvor op i en højere enhed, når Maximillian kaster sig over musikken. Lyden er blød og sjælfuld, og kan få hårene til at rejse sig på enhver.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for Maximilian

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Maximillian hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Maximillian

Send os en uforpligtende forespørgsel på Maximillian og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?