Medina

Medina annoncerer akustisk tour i 2019

Del:
Siden Medinas folkelige gennembrud med ”Kun for mig” for 10 år siden, har sangerinden siddet som kongerigets ukronede pop-dronning med utallige nyklassiske hits som ”Vi...

Siden Medinas folkelige gennembrud med ”Kun for mig” for 10 år siden, har sangerinden siddet som kongerigets ukronede pop-dronning med utallige nyklassiske hits som ”Vi To” og ”Jalousi”. Til efteråret 2019 tager Medina rundt i landet på en akustisk tour, der skruer tempoet ned, og nerven op.

Man kan roligt slå fast, at Medina på intet tidspunkt har kigget sig tilbage. Hun har leveret platinsingle efter platinsingle – og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret pladsen som Danmarks største, nutidige popsangerinde.

Når hun til efteråret drager ud på sin akustiske tour, tager hun sit seneste album ”Grim” med. Albummet udkom i september 2018, og er ikke blot en opsamling af kendte hits fra de forgangne år, men byder i langt højere grad på en perlerække af helt nye sange.

Medina spiller i alt seks koncerter i Struer, Aalborg, Aarhus, København, Greve og Horsens, og der er garanteret en række magiske og intime aftener.

Billetterne går i salg torsdag den 6. december kl. 10.00.