Medina

Medina drager ud på udsolgt akustisk forårstour

Del:
Fra på torsdag skruer Medina ned for synthesizerne og op for intimiteten, når hun drager ud på en landsdækkende akustisk tour, hvor langt de fleste...

Fra på torsdag skruer Medina ned for synthesizerne og op for intimiteten, når hun drager ud på en landsdækkende akustisk tour, hvor langt de fleste koncerter for længst er udsolgt.

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassikerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klart for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”. Siden dengang har Medina siddet som kongerigets ukronede popdronning og leveret den ene platinsingle efter den anden – og med mere end en kvart million solgte albums og hundredvis af live-koncerter herhjemme og i udlandet, har hun af flere omgange cementeret sin position – senest i 2016 hvor Medina modtog Æresprisen ved Danish Music Awards.

Tilbage i 2019 medvirkede Medina i Toppen af Poppen, hvor hun fortolkede sange fra blandt andre Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Carl Emil Petersen (Ulige Numre) og Kvamie Liv, og Medina har tidligere varslet, at flere af fortolkningerne måske vil være at finde på setlisten til foråret.

Læs mere om Medina her