Spring til indholdet

Mew

Igennem to årtier har den danske gruppe, Mew, begejstret både musikelskere og kritikere verden over, med deres alternative popsange, udfordrende rockunivers og imponerende visuelle profil.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Mew hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mew
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Det store gennembrud kom i 2003 med albummet, ’Frengers’, der med sange som ’156’, ’Am I wry? No” og ikke mindst den næsten 9 minutter lange ’Comforting Sounds’, banede vejen for et dansk band der siden er blevet et af de mest skelsættende navne på den danske – og internationale – musikscene.

Det yderst anmelderroste album blev solgt i mere end 40.000 danske eksemplarer. ’Frengers’, som er produceret af amerikanske Rich Costey (Muse, Biffy Clyro, Audioslave), udkom på verdensplan, hvor det vagte opsigt hos både musikelskere og kritikere, og åbnede samtidig dørene til det store udland for Jonas Bjerre (sang), Johan Wohlert (bas) og Silas Jørgensen (trommer). Trioen har siden turneret med navne som Nine Inch Nails, R.E.M. og senest Coldplay på deres Europæiske stadiontour i 2017, hvor Mew har spillet mere end 70 koncerter på tværs kloden.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Mew

 

 

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Mew hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mew

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mew og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?