Spring til indholdet

Mille Dinesen

Med integritet og medmenneskelighed bevæger Mille Dinesen sig med fart på. Hendes portfolio favner bredt, fra skuespiller til forfatter, og så forstår hun at tryllebinde med en jordbunden karisma og store armbevægelser.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Mille Dinesen hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mille Dinesen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Hun er uddannet fra Statens Teaterskole i 2004. Sidenhen har hun vundet indpas bag de rullende kameraer som Nynne i filmen og tv-serien af samme navn. Ligeledes har hun vundet danskernes hjerter som den ukuelige og kontroversielle hovedrolle i successerien Rita. En præstation som indbragte hende prisen Den Gyldne Nymfe ved den store tv-festival i Monte Carlo.

Som et vigtigt intermezzo til skuespillet har Mille desuden skrevet en personlig bog, hvor hun ærligt fortæller om, hvordan hun for 15 år siden blev stille diagnosen sclerose, og om hvordan hun gik sin egen vej med alternative behandlinger. Derudover har Mille lanceret sin egen skønhedsserie, Balance by Mille Dinesen, som er skabt med økologiske og naturlige råvarer.

Heart Made management v. Line Breinholt: line@heartmademanagement.dk

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Mille Dinesen hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mille Dinesen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mille Dinesen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Management