Spring til indholdet

Mille Dinesen

Hun har fart på og bevæger sig med store armbevægelser, men foruden en bred portofolie indenfor skuespil, har Mille formået at fokusere på et liv I balance.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Mille Dinesen hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Mille Dinesen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Uddannet fra Statens Teaterskole i 2004 og kendt fra et stort antal danske roller i danske film og på tv. Bl.a. rollen som Nynne i den danske komediefilm samt tv-serien af samme navn og Rita sæson 1-4 på både Netflix og tv2. Mille Dinesen er iøjnefaldende, dedikeret, anmelderrost og prisbelønnet skuespillerinde. Hun var bl.a nomineret og vandt Den Gyldne Nymfe i Monte Carlo, 2012.

Gennem konfrontationen af en alvorlig sygdom, har Mille valgt at stå frem som sig selv, og udgivet bogen ’Min egen vej’, Et sundt liv i Balance hvor hun stiller skarpt på at leve livet i balance og lytte til sin egen krop. Dette har også ført til samarbejdet med Moshi Moshi, hvor Mille designede en Capsule Collection og Mille har desuden sin egen serie af skøndhed- og velvære produkter på vej.

Heart Made management v. Line Breinholt: line@heartmademanagement.dk

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Mille Dinesen hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Mille Dinesen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mille Dinesen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Management