Nicklas_Sahl_

Nicklas Sahl albumdebuterer med ”Unsolvable”

Del:
Millioner af streams og en status som næstmest spillede danske kunstner i radioen har fæstnet Nicklas Sahl i musikelskernes bevidsthed. Nu albumdebuterer han med Unsolvable...

Millioner af streams og en status som næstmest spillede danske kunstner i radioen har fæstnet Nicklas Sahl i musikelskernes bevidsthed. Nu albumdebuterer han med Unsolvable – en samling sange om at navigere i livets kaos. Albummet udkom den 7. august sammen med singlen og videoen til Say It Back.

Nicklas Sahl kan skære hits, som går lige i hjertet. Det har han bevist med striben af singler, han har udgivet siden 2018. På sit debutalbum træder han for alvor i karakter som det, han allerhelst vil være: En historiefortæller. Og titlen danner rammen for de beretninger, Nicklas Sahl deler: Unsolvable.

”Jeg står et sted i mit liv, hvor meget er uløseligt. På den ene side føler jeg, at jeg bliver klogere og klogere på den anden side, ved jeg, at jeg aldrig får helt styr på livet. At jeg hele tiden mister fodfæste. Så sangene er en støtte til at navigere i kaos. Til at blive så god som muligt til at leve i en verden, jeg ikke kan styre.”

Albummet rummer flere af de sange, som allerede har hittet – Four Walls, There For You og In the Window Frame – og op til udgivelsen udgiver han desuden singlen Say It Back. Et nummer med en letsindig vibe, der kredser om at sætte sig selv på spil. Say It Back er skrevet i Nashville, hvor Sahl arbejdede sammen med den Grammy-vindende producer og sangskriver Josh Kerr og den Grammy-nominerede Sam Ashworth.

Nicklas Sahl drager til efteråret på en landsdækkende efterårsturné. Se tourplanen her.

Foto / Petra Kleis