Spring til indholdet

Nicklas Sahl

Med et kæmpe talent i hænde og musikalske visioner i ryggen, rammer Nicklas Sahl hovedet på sømmet, når han, fuld af nuancer, indtager det danske musiklandskab.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Nicklas Sahl hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Nicklas Sahl
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Du kan kende hans stemme på et splitsekund, og oprigtigheden er ikke til at tage fejl af. En ung gut fra Hadsten flyttede til København tilbage i 2017, og sidenhen er det kun gået én vej. Førstesinglen ’Hero’ udkom i foråret 2018 og blev fulgt op af hitsinglerne ’Planets’, ’New Eyes’ og ’Four Walls’. Nicklas Sahl er med andre ord tonset gennem lydmuren, charts og airplay.

Nicklas fik som 4-årig en plastikguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend guitarens form og struktur har ændret sig med tiden. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv. Først i Hadsten og sidenhen i mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13-årig spottet under en optræden på Samsø – flashforward til i dag, hvor han rammer hovedet på sømmet, fuld af nuancer, poesi og rocksolid talent.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Nicklas Sahl.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Nicklas Sahl hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Nicklas Sahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Nicklas Sahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?