Spring til indholdet

Noah Carter

På scenen er Carter efterhånden kendt som en total træfsikker live artist, der formår at sætte ild til hele salen med en velassorteret balance af det hurtige og langsomme, hårdslående og kærtegnende. 

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Noah Carter hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Noah Carter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Det kan godt være, at der gik mange år, før Noah Carter forvandlede gade-hypen til decideret musik, men med debutsinglen  ‘Do You‘ i efteråret 2016, blev den unge rapper nærmest katapulteret ud i både medievælten, radioæteren og på streamingtjenesterne. Et år senere fulgte så debutalbummet ‘Couch Dreams’, der blev skamrost af den danske anmelderstab, og således var sløret løftet for manden bag myten.

Siden da har Noah Carter været enormt produktiv, og allerede i foråret 2018 udgav han albummet ‘2nd Demo’, med singlerne ‘Search’ og ‘Geam’.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Noah Carter.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Noah Carter hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Noah Carter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Noah Carter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?