NOAH

NOAH i samspil med Danmarks Underholdningsorkester

Del:
I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte sange et helt nyt format. NOAH har...

I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte sange et helt nyt format. NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester:

For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse. Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende pop-produktioner.

Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været en del af.” 

NOAH formår om nogen, at samle danskerne om sin musik. Ovenpå den ene udsolgte turné efter den anden og med over en halv million månedlige lyttere på Spotify, rangerer Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, som et af Danmarks allerstørste popnavne.

Til foråret 2020 kan man nemlig opleve NOAH i samspil med hele Danmarks Underholdningsorkester ved 7 koncerter i unikke omgivelser. Udover NOAH kan man glæde sig til Burhan G, Pernille Rosendahl og HUSH.

Billetter kan købes her: https://gig.to/SOS