Spring til indholdet

NOAH

NOAH

Han har haft sin akustiske guitar med sig hele vejen og komponeret den ene ørehænger efter den anden på de seks strenge siden gennembruddet med NOAH og ’Alt Er Forbi’ tilbage i 2012. Siden dengang har sangskriveren og stemmen bag, Troels Gustavsen, ikke set sig tilbage, men leveret den ene dansksprogede hitsingle efter den anden. Nu står han her, otte år senere, som et af landets allerstørste popnavne.

Siden 2016, efter hans medvirken i Toppen af Poppen, har NOAH spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Senest på hans omfattende Danmarkstourné i janaur 2019, hvor han spillede 13 udsolgte shows over hele landet.

Gustavsens velkendte vokal og guitarspil får oftest følgeskab af klaver og et medrivende strygerarrangement, som udvikler sig i takt med ordenes dynamik. Og netop strygersektionen varsler om noget rigtig stort i 2020. Her kan man nemlig opleve NOAH i samspil med hele Danmarks Underholdningsorkester ved fem april-koncerter i nogle af landets smukkeste koncertsale. Gustavsen formår om nogen, at samle danskerne om sin musik og ovenpå den ene udsolgte turné efter den anden – senest i dette efterår – bør man nok slå til hurtigt, hvis man vil opleve ham folde sit imponerende bagkatalog og ikke mindst flere nye NOAH-sange ud i disse helt særlige rammer.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for NOAH