Alex Vargas

Now That I Think About It..

Del:
For danske Alex Vargas er det, at sætte sig ned med guitaren og begynde at skrive en sang, en nærmest terapeutisk oplevelse. Livet skal bearbejdes...

For danske Alex Vargas er det, at sætte sig ned med guitaren og begynde at skrive en sang, en nærmest terapeutisk oplevelse. Livet skal bearbejdes melodisk og tages under personlig kærlig behandling – Sådan er tilfældet også på ’Now That I Think About It’.

Det er den helt nye single fra Alex Vargas – en sang, som tager udgangspunkt i et helt konkret øjeblik i sangerens liv. ”Det er øjeblikket hvor man når frem til, at tage den endegyldige beslutning om at kappe forbindelsen til et menneske, man har haft helt tæt på, fuldstændig. Når dét valg er sidste udvej for ens eget bedste,” fortæller Vargas og fortsætter om bruddet: ”Så opstår tvivlen; var det, det rigtige at gøre, hvordan har og hvor er det andet menneske nu – og hvordan har jeg det egentlig?”

I november og december venter en række udsolgte koncerter, som bl.a. byder på et for længst udsolgt show i Operaen i København. Grundet den store efterspørgsel har Vargas annonceret intet mindre end 15 ganske særlige koncerter i foråret 2019, hvor han endnu engang hæver barren. Her vil man nemlig kunne opleve det anmelderroste livenavn i to forskellige liveopsætninger: første del solo og anden del med fuldt band – på én og samme aften.