Spring til indholdet

Off Bloom

Som live artist er trioen kendt for deres intensitet på scenen, båret af en Mettes entusiatiske optræden og understøttet af Mads og Alexanders hårdtslående elektrobeats.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Off Bloom hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Off Bloom
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

“Der er så mange ting vi bør bekymre os om i verdenen i dag. Giv slip på den stress vi pålægger os selv og indse, at livet har så meget mere at byde på. Det kan lyde som en kæmpe kliché, men for os betød det, at vi midt i den proces fandt frem til de mest ærlige tekster vi nogensinde har skrevet”

Sådan lyder de stærke ord fra hittrioen Off Bloom, der efter en længere periodes stilhed, nu er tilbage med singlen “Am I Insane?”

Off Bloom bestående af Alexander Flockhart, Mads Christian Damgaard Christensen og Mette Kathrine Mortensen i front, fik deres gennembrud med sangen ‘Love To Hate It’ i 2016, hvor de også havde deres første TV optræden nogensinde på P3 Guld.

Sidenhen har Off Bloom udgivet flere succesfulde singler, så som ‘Falcon Eye’ (2017) og ‘Love Actually’ (2018). De har samarbejdet med navne som Hudson Mohawk, været på tour med Dua Lipa og Alma og vundet en Boarder Breaker award, som tidligere er uddelt til navne som Adele og Lukas Graham.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for Off Bloom.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Off Bloom hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Off Bloom

Send os en uforpligtende forespørgsel på Off Bloom og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?