Spring til indholdet

Pelle Peter

Pelle har spillet for 7 hippier i en lade, men han har også spillet for 30.000-40.000 mennesker på nogle af landets største festivaler og startet en fest begge steder - Pelle Peter Jencel ved om nogen hvordan man får folk til at gå amok.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Pelle Peter hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Pelle Peter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Som vært på et af landets største fest-radioprogrammer og som DJ på utallige festivaler og natklubber, har han igennem de sidste 10 år været med til at definere den danske rave-lyd. Han har fået folk til at plukke æbler på Smukfest, startet mosh-pits på Roskilde Festival, lavet sit-downs på Grøn Koncert og har spillet med stort set hele den danske musikscene i den ene eller anden sammenhæng. Til TechnoTomoblaen tager han alle de tungeste tracks med og smadrer gulvet.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Pelle Peter.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Pelle Peter hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pelle Peter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pelle Peter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?