pind

Pind rykker debutkoncert til Store Vega

Del:
Pind’s debutkoncerter har været uheldigt ramt af Coronakrisen. Først blev en udsolgt Ideal Bar koncert aflyst, dernæst blev datoen rykket til Lille Vega, som også...

Pind’s debutkoncerter har været uheldigt ramt af Coronakrisen. Først blev en udsolgt Ideal Bar koncert aflyst, dernæst blev datoen rykket til Lille Vega, som også hurtigt blev udsolgt. Det skulle have været i lørdags, men Frederik Pind sover ikke i timen og opgraderer derfor koncerten til Store Vega d. 6 november 2020.

Det bliver helt uvirkeligt at min debut koncert nu skal spilles i Store VEGA. Det skal ikke være nogen hemmelighed at corona har været en irriterende timing. Jeg stod i øvelokalet med mit band da Mette lukkede Danmark ned. Vi skulle have spillet første show på min tour tre dage senere. Vi prøver at få puslespillet til at gå op så vi får datoer på plads også i Aarhus og Aalborg. Men indtil videre er Store Vega nu en realitet og jeg glæder mig helt vildt meget.  Nu kan jeg bruge sommeren på at blive rigtig god med mit band og selvfølgelig få lavet en masse ny musik”. Udtaler den unge rapper og producer.

23-årige Frederik Pind Schmidt, er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Han skriver og producerer alle sine ting selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster.

I november udgav han EP’en Videre, som udover at være en introduktion til hans univers også er et farvel til livet i provinsen, hvor han indtil for ganske nyligt har produceret al sin musik i et lille skur uden for Silkeborg.

Mange søvnløse timer er blevet brugt alene i skuret, hvor fortællinger om fortid, forelskelse, frustrationer og håb er kommet til live. Det er som om, vi tages med til forfesten og forventningerne, selve festen samt turen hjem alene med eftertænksomheden og tømmermændene.

Find billetter til Pind’s Store Vega koncert her