Spring til indholdet

Pind

Pulsen kommer helt op, når Pind hurtigt og intenst indkapsler sine hudløse historier i beats, du ikke kan sidde stille til. Det er levende og rowdy. Samtidig er det nuanceret og reflekteret. Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Pind hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Pind
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Musikken bringes til live fra et studie i et lille skur i Silkeborg. Her skriver og producerer Frederik Pind alle sine numre selv. Ligeledes er det her, hans hudløst ærlige univers udspringer fra. Pind leverer fortællinger fra en tilværelse i provinsen og kredser om temaer som udlængsel, rastløshed, forelskelse og den tilnærmelsesvist konstante tvivl om meningen med det hele. Et sted mellem elektrovibes og hiphop finder man den unge historiefortæller, som får stemningen til at boble – og festen til at koge over. Pulsen kommer helt op, når Pind hurtigt og intenst indkapsler sine hudløse historier i beats, du ikke kan sidde stille til.

Collabs med bl.a. Benjamin Hav, TopGunn og JOSVA viser for alvor, at Pind komplementerer den danske hiphopscene helt perfekt. Det er levende og rowdy. Samtidig er det nuanceret og reflekteret. En ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Vi glæder os til at følge fremtiden.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Pind.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Pind hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Pind

Send os en uforpligtende forespørgsel på Pind og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?