Spring til indholdet

PLATT-FORM

Satiren er grænseløs. Humoren er knastør. Fingrene er solidt placeret på generationens puls. PLATT-FORM har vundet indpas på grinets kunst og leverer forfriskende satire som spænder både politisk, menneskeligt og med øje for det samfund, vi lever i.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke PLATT-FORM hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for PLATT-FORM
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Intet er for småt og intet er for stort, når Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby lægger arm med din kluklatter. Det rabler kontrolleret for de tre vovehalse, når de kommer vidt omkring på deres turbulente rejse mellem ydmygelser, pinagtigheder og begavede parodier. De skriver selv replikkerne, musikken og sangteksterne. Ligeledes instruerer de hinanden. En herlig cocktail af uimodståelighed og et nyt og forfriskende take på, hvordan dansk satire kan forføre dig ind i et begavet og hæmningsløst univers.

Trioen blev formet i 2013 under et ophold på Fanø. I fælleskab har de dannet PLATT-FORM, der for alvor spiller på tangenter som selvironi og gennemæltning af tidens tendenser. De har haft stor succes med deres shows ’Har du set min nissehue, mor’ og ’Et form for show’, samt underholdningsprogrammet ’Kirkesangerne’ og I-landstelefonen’ på DR P1. Ligeledes florerer de med god styrke på Instagram, hvor de rammer over 10.000 følgere med satiriske hverdagsglimt i cyperspace-format.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for PLATT-FORM.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book PLATT-FORM hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på PLATT-FORM

Send os en uforpligtende forespørgsel på PLATT-FORM og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?