Spring til indholdet

Platt-Form

Med musik, sjove koreografier, skæve karakterer og grænseløs satire, giver PLATT-FORM publikum garanti for at få rørt lattermusklerne, gang på gang.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Platt-Form hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Platt-Form
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Den danske satiregruppe PLATT-FORM, bestående af Laus Høybye, Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby, blev formet i 2013 under et ophold på Fanø. I fælleskab har de dannet denne musikalske comedy-trio, der for alvor sætter gang i lattermusklerne, når de, med en enorm selvironi, satirisk belyser tidens tendenser. De har haft stor succes med deres shows ”Har du set min nissehue mor” og ”Et form for show”, samt underholdningsprogrammet ”Kirkesangene og i-landstelefonen” på DR P1.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for PLATT-FORM.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Platt-Form hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Platt-Form

Send os en uforpligtende forespørgsel på Platt-Form og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?