Spring til indholdet

Rasmus Bjerg

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg drager på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske 8-mands orkester.

Send forespørgsel Se tourplan for Rasmus Bjerg

Derfor skal du booke Rasmus Bjerg hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rasmus Bjerg
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Rasmus Bjerg Send forespørgsel

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Rasmus Bjerg.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Rasmus Bjerg hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rasmus Bjerg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Bjerg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

"JOHN" - En hyldest til John Mogensen med Rasmus Bjerg

 • 5 arrangementer
 • 30. mar.-3. apr. 2021
 • Ledige billetter

Oplev Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien.

 1. "JOHN" - En hyldest til John Mogensen med Rasmus Bjerg
  Fredag d. 02. april 2021 kl. 20:00 Fredag d. 02. april 2021
  Bremen Teater
  København Denmark
 2. "JOHN" - En hyldest til John Mogensen med Rasmus Bjerg
  Lørdag d. 03. april 2021 kl. 20:00 Lørdag d. 03. april 2021
  Bremen Teater
  København Denmark