Spring til indholdet

Hedegaard

Rasmus Hedegaard alias Hedegaard er en af landets mest prominente artister. Som både producer, sangskriver og dj leverer han en knusende musikforståelse.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Hedegaard hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Hedegaard
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

‘Gonzo (feat. Suspekt)’. ‘Happy Home’ af Lukas Graham.‘Twerk It Like Miley’ af Christopher. Det højspændte remix af Snoop Dogg og Dr. Dres ‘‘The Next Episode’, som får hele festen ud på dansegulvet. Hedegaard står bag en perlerække af giganthits, og den unge artist har allerede arbejdet sammen med nogle af landets største artister, herunder bl.a. L.O.C, Lukas Graham, Suspekt, Nik & Jay og Stine Bramsen.

I de seneste år har Hedegaard opnået stor international succes, og med mellem to og tre millioner Monthly Listeners på Spotify, har Hedegaard sparket lydmuren ned med et brag. Den ambitiøse hitmager udmærker sig ikke blot som producer og sangskriver, men er også en dj i absolut særklasse. Med tekniske finesser og en hamrende bas, kan Hedegaard sætte ild til enhver eksklusiv fest.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Hedegaard.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Hedegaard hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Hedegaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Hedegaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?