Spring til indholdet

Rasmus Seebach

På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live shows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Send forespørgsel Se tourplan for Rasmus Seebach

Derfor skal du booke Rasmus Seebach hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Rasmus Seebach
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Rasmus Seebach Send forespørgsel

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:

Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Rasmus Seebach.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Rasmus Seebach hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rasmus Seebach

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Seebach og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Rasmus Seebach - Familiekoncerter 2021

 • 2 arrangementer
 • 8. maj.-16. maj. 2021
 • Ledige billetter

Rasmus er endnu engang klar til at tage danskerne med storm, når han til sommer, med fuldt live-setup, spiller koncerter rundt omkring i landet.

 1. Rasmus Seebach - Familiekoncerter 2021
  Lørdag d. 08. maj 2021 kl. 19:00 Lørdag d. 08. maj 2021
  Tivoli Friheden
  Aarhus Denmark
 2. Rasmus Seebach - Familiekoncerter 2021
  Søndag d. 16. maj 2021 kl. 19:00 Søndag d. 16. maj 2021
  K.B. Hallen
  København Denmark