carpark north

Rock-giganterne ude med ny fængende forårssingle, ‘Moments’

Del:
Carpark North skruer stilsikkert op for poppen, kærligheden og livets smukkeste øjeblikke på ny fængende forårssingle. ’Moments’ er ude nu! De har altid været lige...

Carpark North skruer stilsikkert op for poppen, kærligheden og livets smukkeste øjeblikke på ny fængende forårssingle. ’Moments’ er ude nu!

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem. Og det har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene i nu 20 år – et band, som altid er garant for fællessang og armene langt op over hovedet!

Og hænderne strækkes helt ud mod forårshimlens uendelige, lyseblå horisont på trioens nye single, ’Moments’, som er Carpark North i et særdeles opløftende pop-gear. ’Moments’ er lyden af den ultimative kærlighedserklæring til livet fra de tre bandkammerater.

”Det her er en sang om nuet. Om de fantastiske øjeblikke, livet består af og om at længes efter dem, allerede før de er forbi. Moments’ er længselsfuld pop til lange sommernætter med et klart budskab, som prikker til vores fineste opgave; at opleve livet, mens det er her,” fortæller bandet om den nye single.

’Moments’ er ligesom sidste efterårs fest-hymne, ’Hopefully We’ll Never Know’, indspillet og produceret i samarbejde med Joshua (Kent, Kashmir, Mew m.fl.), som også stod bag Carpark Norths to første albums. Singlen er blevet til i studier i Hamborg, Eastbourne og i bandets eget på Christianshavn, mens de sidste finpudsninger – i bedste Corona-stil – er gjort over internettet.

Carpark North giver, efter planen, fem store indendørs koncerter i efteråret 2020, når de gæster Aalborg, Aarhus, Odense, Roskilde og Købehavn med deres anmelderroste hitparade. I aften kan du opleve bandet og den nye single direkte fra Telia Parken via live-streaming.