Spring til indholdet

Rosegold

De lægger soundtracks til søvnløse nætter med drømmende, sensuelle r’n’b-produktioner og skarpe, feststemte hiphop-beats.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Rosegold hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Rosegold
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Rosegold er en britisk-dansk duo bestående af brødrene Joshua (18) -og Raiden Duncan (23). For syv år siden flyttede de to brødre of familien til Kolding efter en opvækst i det sydlige London. Det er også her, at deres musikalske karriere starter sammen. Musikken bærer stort præg af deres opvækst, og blandingen mellem livet i London og Danmark.

Det er bygget på et melodisk fundament, og rosegold blander genrerne pop, r’n’b og hip hop på bedste vis. Karrieren er spæd, men tæller stadig store milepæle så som optrædener på Roskilde Festival, Smukfest, Pumpehuset, VEGA og Hotel Cecil.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Rosegold.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Rosegold hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Rosegold

Send os en uforpligtende forespørgsel på Rosegold og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?