Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl drager ud på sin første forårstour nogensinde

Del:
Til foråret 2019 kan vi glæde os til at komme med på en fantastisk og enestående musikalsk rejse ført an af den signifikante stemme, som...

Til foråret 2019 kan vi glæde os til at komme med på en fantastisk og enestående musikalsk rejse ført an af den signifikante stemme, som tilhører Pernille Rosendahl. Om få måneder drager Rosendahl nemlig ud på sin første danske forårstour nogensinde under eget navn, hvor hun besøger seks danske byer på tværs af hele landet.

Siden gennembruddet med indepop-bandet Swan Lee i 2001, har Pernille Rosendahl markeret sig som en af landets mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere. Siden dengang har Rosendahl leveret utal af hits, som alle kendetegner sig ved hendes sofistikerede og skrøbelig udtryk – senest i hendes fortolkninger fra ”Toppen af Poppen” hvor hun blandt andet pustede nyt liv i Lis Sørensens megahit ”Mine Øjne De Skal Se”.

Gennem ”Toppen af Poppen” og hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står klart, at hendes kunstneriske metier er at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk. Ikke alene står hun med en perlerække af pophits, flere hundredetusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister.

Billetterne er i salg nu på: Gig.to/PernilleRosendahl