SAVEUS varmer op til Orange Scene med ‘Ready To Die’ Session

Del:
Om præcis en uge åbner SAVEUS Orange Scene på Roskilde Festival. Det er et hidtidigt højdepunkt for den 25-årige bagmand, Martin Hedegaard, som glæder sig...

Om præcis en uge åbner SAVEUS Orange Scene på Roskilde Festival. Det er et hidtidigt højdepunkt for den 25-årige bagmand, Martin Hedegaard, som glæder sig til at gå ind på scenen og bevise, at han og drengene er de helt rette til, at løfte netop den opgave – og som Martin selv siger, at ”spille røven ud af bukserne” for 50.000 mennesker. 

Inden det går løs under den legendariske orange teltdug, skruer Martin Hedegaard dog ned for de store armbevægelser, men synger til gengæld røven ud af bukserne i en intim liveversion af den pompøse pophymne, singlen ’Ready To Die’. Det er en sang, der emmer af SAVEUS’ efterhånden velkendte, stærke melodier, men som også rummer noget af den desperation og uro, som prægede Martins liv i tilblivelsen af debutalbummet, ’NEURO’, som udkom til anmelderroser i starten af juni.

Det er kun tre år siden, at SAVEUS debuterede med en kraftfuld fremførsel af singlen ‘Levitate Me’ til P3 Guld og vakte opsigt med sin storladne elektroniske soul. Siden da er SAVEUS er blevet et af tidens mest anmelderroste livenavne, som, i de seneste år, har udsolgt den ene Danmarkstourne efter den anden.