scarlet pleasure

Scarlet Pleasure er tilbage – upoleret og energisk

Del:
I dag udsender det storhittende danske popband den håbefulde og eksplosive single ’Better’. Samtidig kan koncertaktuelle Scarlet Pleasure løfte sløret for et nyt album i...

I dag udsender det storhittende danske popband den håbefulde og eksplosive single ’Better’. Samtidig kan koncertaktuelle Scarlet Pleasure løfte sløret for et nyt album i 2020!

Vi har over det seneste år skrevet nye sange med de instrumenter vi spiller live i centrum. Det er sange, der er skabt i et enkelt format og som fremfor alt, har masser af følelse. Følelsen er alt.”

Sådan fortæller Scarlet Pleasure som ovenpå et års pause nu endelig er tilbage og har skruet op for både live-instrumenter og energi på singlen ’Better’ – en sang, der udstråler ny begyndelse og ikke mindst nyt syn på livet fra den storhittende trio. På ’Better’ mødes man af et tæt og intimt lydbillede, hvor psykedeliske guitarfigurer og hårdt pumpet punk-rap umærkeligt smelter sammen til en sang om at bevare håbet, når alt ser sortest ud.

”Better er en sang om, at det hele nok skal gå og om at intet, hverken det positive eller negative, er permanent. Den er en energisk opfordring til at rejse op. Vi vil gerne være bannerførere for håbet – det er en meget enkel filosofi for os”

Det positive og det håbefulde spirer på ’Better’ og videre på Scarlet Pleasures kommende album, ’Garden’, som udgives over to dele i løbet af 2020. Det nye album har været undervejs siden 2018 – skabt på farten, i lejligheder, sommerhuse, tourbussen og øvelokalet.

”Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade.” fortæller forsanger Emil Goll om tilblivelsen af det nye album som han, trommeslager Joachim Dencker og bassist Alexander Malone selv har produceret i samarbejde med Oliver Kincaid.

 Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene indenfor de seneste år som Scarlet Pleasure. Fra debutsinglen ’Windy’ over det massive kommercielle gennembrud ’Heat’, videre til platinsælgende kæmpehits som ’Deja Vu’, ’Limbo’ og ’Good Together’ og 2019’s ’What a Life’, har Scarlet Pleasure markeret sig som en af tidens største popgrupper. Bandet har spredt vibrationer overalt fra landets små spillesteder op til et fyldt Forum i København ud på Grøn Koncert og helt op på Orange Scene i Roskilde.

I 2020 lader Scarlet Pleasure så igen energien forplante sig i danskerne med nyt album og nye store live-shows til april. Singlen ’Better’ er ude nu.

Læs mere om Scarlet Pleasure her