scarlet pleasure

Scarlet Pleasure giver en forsmag på landsdækkende forårstour

Del:
I onsdags lagde trioen vejen forbi P3 sommerhuset med to numre fra nyeste album ‘Garden’. Drengene sørgede for sprøde toner med deres liveudgave af ‘Flying’...

I onsdags lagde trioen vejen forbi P3 sommerhuset med to numre fra nyeste album ‘Garden’. Drengene sørgede for sprøde toner med deres liveudgave af ‘Flying’ og ‘SOS’. Scarlet Pleasure annoncerede for nyligt en udvidelse af tournéen med hele 14 nye koncerter. Trioen drager dermed på første landsdækkende Danmarksturné siden 2016.

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure.  

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.  

Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies. 

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost 

Scarlet Pleasure udvider deres tour med følgende datoer og venues 

21.01 Viften, Rødovre 

22.01 Folkets Hus, Struer 

23.01 Train, Aarhus 

28.01 Rock In House, Vejle 

29.01 Fredericia Live, Fredericia 

30.01 Horsens Nye Teater, Horsens 

04.02 Rock In House, Kolding 

05.02 MantziusLive, Birkerød 

06.02 Slagelse Musikhus, Slagelse 

11.02 Skråen, Aalborg 

12.02 Gazzværket, Aabenraa 

13.02 Tapperiet, Køge 

18.02 Værket, Randers 

19.02 Elværket, Holbæk 

20.02 Stars, Vordingborg 

25.02 VEGA, København 

26.02 Posten, Odense 

27.02 Fermaten, Herning 

Billetter købes her: Bill.et/ScarletPleasure