Spring til indholdet

Sitter

Iben Hjejle og Signe Lindkvist står bag en af Danmarks mest populære podcasts, Sitter.

Send forespørgsel Se tourplan for Sitter

Derfor skal du booke Sitter hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Sitter
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Sitter Send forespørgsel

Hvis man holder af skæg og ballade, sørgelige svenske viser, oversavede damer skønsomt blandet op med livsbetragtninger fra to, til tider, kloge damer – Så vil du elske Sitter!

Podcasten Sitter begyndte for halvandet år siden, og med ca. 60.000 ugentlige lyttere, er det gået godt for de to farverige og elskelige damer siden da – de er blevet faste klummeskribenter i Alt for damerne, har været værter for Bodilprisen, optrådt live på Smukfest i 2019 og blev i den forbindelse fremhævet af DR, som et af de bedste live acts på hele festivalen sidste år.

Vi er godt selskab, vi giver ud af posen, vi er kloge, nysgerrige og frem for alt prøver vi altid at finde det sjove i de forskellige livssituationer vi befinder os i. Vi er hverken beautyeksperter, revolutionære feminister eller bloggere – vi er to rigtige mennesker med holdninger, knyster, eksmænd og aftaler hos psykologen.

Vi er højtuddannede akademikere fra Fantasiuniversitetet og har verdens største lommefilosofiske bibliotek, fyldt med betragtninger og underresearchet gætværk om alt – stil æggeuret og vi taler om et hvilket som helst emne“, fortæller Iben Hjejle.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Sitter.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Sitter hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Sitter

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sitter og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?