Skinz

Skinz bringer 90’erne og varmen tilbage på “Klassiker ’96”

Del:
Skinz sparker efteråret hele vejen tilbage i den varmeste stemning med herlige referencer til god gammeldags 90’er-hiphop sammen med den populære rapper, Fouli. De to herrer tænder med...

Skinz sparker efteråret hele vejen tilbage i den varmeste stemning med herlige referencer til god gammeldags 90’er-hiphop sammen med den populære rapper, Fouli. De to herrer tænder med den nye single ”Klassiker ’96” op for fantastisk 90’er-æstetik som var det år 1996, cruisende op ad den amerikanske vestkyst i en åben Cadillac. Beatet som er produceret af hitproduceren Pilfinger smækker hårdt og er inspireret af kæmpehittet fra 1996, ”Return Of The Mack” af Mark Morrison.

Siden Skinz var barn, har han rimet løs og udviklet sit musikalske talent. Et talent som med tiden skulle vise ham vejen ind i musikstudier rundt omkring i København for at samarbejde med forskellige danske artister og producere. Denne musikalske rejse førte i slutningen af 2016 til udgivelsen af singlen ”Er Derude”, som satte retningen for Skinz’ velkendte lyd.

2017 blev året, hvor Skinz brød igennem og blev et velkendt navn og ansigt i Danmark. Singlen ”Jeg Har En Pige” blev et stort sommerhit, som siden hen har opnået dobbelt platincertificering med over 19. mio. streams. Derefter blev hit efter hit leveret på stribe, og tæller bl.a. ørehængere som ”I Min Zone”, ”Malibu”, og ”Højre Og Venstre” som en del af Skinz’ debutalbum, ”Ingen Drama” fra 2018. Derudover har karrieren også budt på mange nye musikalske samarbejder, bl.a. med Citybois, Jimilian, Stepz og Emil Stabil, og Skinz’ streaming-historik tæller efterhånden langt over 80 mio. streams i alt!