Søren Huss

Søren Huss vækker sine smukke sange til live på akustisk kirketurné i 2020

Del:
Med ordene “Til aftner på den anden side af den her sære tid…” har Søren Huss netop annonceret en akustisk Danmarksturné i kirker landet over....

Med ordene “Til aftner på den anden side af den her sære tid…” har Søren Huss netop annonceret en akustisk Danmarksturné i kirker landet over.

Der var rift om billetterne, da Søren Huss i 2018 spillede 25 kirkekoncerter landet over, og nu kan hans mange fans igen se frem en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Det er i alt 16 danske kirker fordelt over hele landet, der får besøg af en af Danmarks stærkeste stemmer til efteråret. Og der er lagt i ovnen til noget ganske særligt, når Søren Huss’ både sårbare og kraftfulde fortællinger bliver fremført i de intime rammer med højt til loftet. De hudløst ærlige tekster om livet, døden og alt derimellem har tidligere vist sig som det perfekte match til roen i de danske kirkerum, hvor også akustikken bidrager til en særegen, musikalsk oplevelse.

Søren Huss har siden begyndelsen af sin solokarriere i 2010 udgivet i alt fire anmelderroste album, hvor han på fornemmeste vis sætter det danske sprog i spil i formidlingen af de ting, vi ofte har sværest ved at sætte ord på. Kombineret med en eminent musikalsk sans for ind-til-benet, viseinspirerede kompositioner har det gjort ham til en af landets mest elskede sangskrivere.

Se hele tourplanen her