Spring til indholdet

Søren Huss

I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren "The Second You Sleep", og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands. Ufatteligt meget er sket siden da, men navnet Søren Huss står stadig indprentet i den kollektive danske musikbevidsthed.

Send forespørgsel Se tourplan for Søren Huss

Derfor skal du booke Søren Huss hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Søren Huss
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se tourplan for Søren Huss Send forespørgsel

Når man lytter til Søren Huss’ dragende fortællinger på plade, så længes man næsten efter også at høre numrene udfolde sig live. Derfor er det også nærværende og smukke oplevelser, der møder Søren Huss’ dedikerede publikum i live-regi, så der er med andre ord noget på spil, når han vækker sit bagkatalog til live og indrammer den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og helt personlige udtryk.

I dag har frontfiguren Søren Huss udgivet fire studiealbums under eget navn, senest i 2019, hvor han udgav det anmelderroste album “Sort Og Hvid Til Evig Tid”. Gennem tiden har den erfarne sangskriver skiftet fra bombastisk, engelsksproget pop til dansksproget, terapeutisk sangskrivning.

Med sit omfattende og hit-spækkede katalog, har Huss i dag indtaget sin retmæssige plads blandt landets mest eftertragtede artister, når han drager ud på sine Danmarksturnéer, hvor billetterne altid rives væk.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Søren Huss.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Søren Huss hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Søren Huss

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Huss og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?