Spring til indholdet

Søren Raffsnøe

Det store fællesskab og en nær’vens-oplevelse. Søren Raffnsøe tager sit publikum med på en frisk tur og et besøg ind i det musikalske univers. Et besøg som hverken kræver specielle kompetencer, forberedelse eller udstyr.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Søren Raffsnøe hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Søren Raffsnøe
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Både krop, stemme og den humoristiske sans bliver inddraget i dette musikalske programpunkt, som altid tager afsæt i de specifikke forhold, der gør sig gældende for det unikke publikum og altid i samarbejde med den unikke location.

Det store fællesskab bliver aktiveret, da Søren med sikker hånd styrer sit publikum hen i samme rytmiske retning og får fælles medløb. Små lokale og nye relationer skabes hen over bordet eller side om side, når Søren aktiverer sit publikum, og små spontane nær’vens-oplevelser skabes. Et programpunkt med Søren Raffnsøe aktiverer fællesskabet og planter en ny fælles reference.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Søren Raffnsøe.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Søren Raffsnøe hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Søren Raffsnøe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Raffsnøe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?