Danmarks Underholdningsorkester

Sound of Symphony – nyt unikt koncertformat indtager Danmark til sommer

Del:
I sommeren 2020 kan publikum glæde sig til en ny unik koncertoplevelse, når Burhan G, Pernille Rosendahl, NOAH og HUSH rejser landet rundt med Sound...

I sommeren 2020 kan publikum glæde sig til en ny unik koncertoplevelse, når Burhan G, Pernille Rosendahl, NOAH og HUSH rejser landet rundt med Sound of Symphony – en uforglemmelig aften med tre timers koncertoplevelse under åben himmel akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester. Her forenes velkendte pophits og hitspækkede liveoptrædener med lyden fra Danmarks mest anerkendte symfoniorkester, der løfter musikken til nye højder.

Til sommer præsenteres et helt nyt udendørs koncertformat, når fire af landets mest aktuelle artister turnerer landet rundt med Sound of Symphony. Her kan Burhan G, Pernille Rosendahl, NOAH og HUSH opleves på en helt ny måde, når de én for én fortolker sine velkendte sange til tonerne af Danmarks Underholdningsorkester. Publikum kan glæde sig til en musikalsk helaftensoplevelse med melankolske, poetiske og festlige musikøjeblikke under sommerens aftensol – en oplevelse som bl.a. Pernille Rosendahl ser frem til at give danskerne:

Jeg elsker Danmarks Underholdningsorkester, og glæder mig til at dele scene med det store symfoniorkester. Sjældent får man som artist mulighed for at høre sin musik blive udfoldet af 35 af de dygtigste klassiske musikere i Danmark. Det bliver helt vildt at dele den oplevelse med mine gode kollegaer Burhan, HUSH og NOAH. Jeg håber at I er klar til at læne jer tilbage, blive rørt og synge med til hvad jeg tror bliver den smukkeste oplevelse til sommer.”

Hitparade og klassiske toner i Danmarks smukke omgivelser

Når Sound of Symphony for første gang turnerer landet rundt fra den 6. juni – 29. august 2020, er det med garanti for en hitspækket aften tilsat klassiske toner i smukke udendørs omgivelser. Publikum kan glæde sig til at synge med på Burhan G’s kæmpehits som Jeg Vil Have Dig For Mig Selv, Jeg’ i Live og Lucy, lade sig forføre af Pernille Rosendahls sofistikerede stemme, når hun leverer pophits som Lydløs og Why Do I Listen, og når pop-country duoen HUSH fylder sommernatten med countryballader som A Lifetime og Can I Come Home Now. Publikum kan ligeledes glæde sig til at opleve popfænomenet NOAH’s velkendte radiohits som Over Byen og Før Vi Falder – en helaftenskoncert med hits i helt nye versioner med et stærkt hold af strygere, blæsere og slagtøj. Om den første tur med Sound Of Symphony fortæller NOAH:

For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og den drengedrøm går endelig i opfyldelse til sommer, når jeg tager rundt i landet ledsaget af Danmarks Underholdningsorkester. Jeg kommer til at dele scenen med nogle af landets største musikere, nemlig Burhan G, Pernille Rosendahl og HUSH, og jeg er sikker på, at det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.

Sound of Symphony starter sommerens turné den 6. juni 2020 i Musikteatret Holsterbro og rejser herefter landet rundt med en afsluttende koncert i Odense den 29. august. Billetter til Sound of Symphony kan købes her, og turnéplanen ses nedenfor.

Turnéplan

  1. juni Musikteatret Holstebro
  2. juni Indelukket, Silkeborg
  3. august Brundlund Slot, Aabenraa
  4. august Rock i Lunden, Horsens
  5. august Hedeland Amfiteater, Hedehusene
  6. august Skovdalen, Aalborg
  7. august Den Fynske Landsby, Odense