Maddy

Soulfulde Maddy udgiver ny single om at føle sig utilstrækkelig

Del:
Den danske sangerinde Maddy udgav sin debutsingle “Island” i marts, og sangen sneg sig helt op på en 2.plads på den danske radiohitliste. Interessen for...

Den danske sangerinde Maddy udgav sin debutsingle “Island” i marts, og sangen sneg sig helt op på en 2.plads på den danske radiohitliste. Interessen for Maddy er derfor vokset hurtigt, og folk vil gerne vide mere om pigen, der synger om at være en ”Island”. Også udlandet viser stor interesse for danske Maddy – særligt Frankrig og Tyskland. Nu er den soulfulde sangerinde klar til at udgive sin nye single ”Why Can’t I” – en sang, der betyder ufatteligt meget for Maddy.

Maddy er vokset op i en familie hvor tro altid har vægtet højt og i Maddy’s opvækst har alle omkring hende altid haft troen til fælles. ”Why Can’t I” handler om en følelse Maddy har gået med længe. På mange måde handler sangen om at føle sig utilstrækkelig og en søgen efter noget hun ikke har kunne mærke eller efterleve.

Jeg kan huske mange situationer, hvor jeg har været blandt venner og familie, og de har foldet hænderne og jeg går ud fra at de har kunne mærke noget, og jeg har siddet med en klump i maven over at jeg ikke kunne mærke det samme – besynderligt egentlig når det var noget jeg kunne engang. Jeg tror altid jeg vil være skeptikeren i det fællesskab jeg kommer fra, men jeg fanger altid mig selv i at forsvare det på den anden side, fordi det stadig er en så stor del af mig, min familie og min historie.”

Så ‘Why Can’t I’ handler i det store hele meget om den følelse, og den kan jeg også sidde med i mange andre situationer end i et trossamfund” – Udtaler Maddy i en pressemeddelse om nyeste single.
Maddy’s vokal er varm, stærk og melankolsk på samme tid. Leder ens tanker hen på internationale divaer som Adele, Seinabo Sey og Tones and I – men i en ny forfriskende og spændende skandinavisk pop lyd.
Maddy spiller sin allerførste headline koncert til efteråret, og annonceres den kommende uge.